Hjælp fra boligadvokat for både køber og sælger

10 april 2017 Amalie

Køb eller salg af egen bolig er en svær proces at stå alene med. Det omfatter enorme mængder papirarbejde, som hovedsageligt forholder sig til de juridiske aspekter, man kan have svært ved at finde rundt i. Er man ikke uddannet inden for lovgivningen er det desværre alt for let at komme til at begå fejl – og i en handel så stor som den er, når der er en bolig på højkant, kan det komme til at betyde en ekstra stor regning. Derfor er det forsvarligt at alliere sig med en professionel inden for området – nemlig en boligadvokat.

Boligadvokater kan i en ejendomshandel med fordel både hyres af sælger og køber. Dog kan den samme advokat ikke rådgive begge parter, hvilket sikrer den bedst mulige rådgivning for vedkommende, der hyrer boligadvokaten, da den hyrede boligadvokat forpligter sig på at varetage udelukkende denne ene persons interesser. Dette kaldes, at boligadvokaten er uvildig, og kan altså være en stor fordel for begge parter. Når man står over for de juridiske spørgsmål er det nemlig noget, der skaber trykhed, at man som sælger eller køber ved, at en boligadvokat sørger for at gennemse alle dokumenter efter fejl og mangler.

Som køber af fast ejendom findes der en række fordele ved at hyre en boligadvokat. Blandt andet, når det kommer til underskrivelse af købsaftalen, som en boligadvokat skal se igennem med sine faglige briller og efterfølgende sige god for på sin klients vegne, før den er endeligt accepteret. 

Som sælger ligger fordelen primært i at have en boligadvokat inde over de juridiske aspekter, hvis man har fravalgt alle andre former for hjælp, såsom at hyre en ejendomsmægler. For selvom der er penge at spare ved at håndtere store dele af handlen selv, skal man altså passe på, når det kommer til det juridiske, som langt fra alle har kyndigheden til at behandle korrekt. 

Søger man efter en sådan boligadvokat i Odense, er Hviid Boligadvokater et godt bud på en pålidelig samarbejdspartner, som fører sine klienter sikkert igennem handlen. Med en boligadvokat fra Hviid ved sin side har man en uvildig rådgiver, som tager fuldt ansvar for de juridiske aspekter af boligkøbet, som vedkommende er hyret til at vejlede inden for. Hviid Boligadvokater er nemlig dækket af en advokatforsikring, som i sidste ende sikrer klienten imod fejl fra Hviids side; Hos Hviid er man altid sikret en ordentlig behandling af sin sag, samt altså også en erstatning, hvis noget skulle gå galt. 

 

 

 

 

 

Flere Nyheder