Funktionalitet og minimalistisk design med Pom Pom-sko

 

 

Når de helt små børn skal lære at kravle og især når de skal op og gå, er det vigtigt, at de ikke glider og falder. Derfor kan det være en god idé at købe et par skridsikre babysko, og til dette formål er mærket Pom Pom helt klart en favorit på babyskosmarkedet. Pom Pom lægger sig op af den skandinaviske designtradition, og er da også et dansk mærke fra 2011, som produceres i Europa. Alle dele af skoen er fremstillet af naturmaterialer, hvilket er med til at sikre, at komforten er helt i top.

Pom Pom producerer hjemmesko og futter i et flot, stilrent og simpelt design, som dog vigtigst af alt er behagelige at have på. Pom Poms sko sætter altså funktionaliteten først, da idéen bag Pom Pom er, at børn skal kunne færdes mere sikkert og ubesværet i den første tid på stående ben, end de ellers ville med kun sokker på. Derfor er Pom Poms sko lavet af blødt kvalitetsskind og -læder i flotte, klassiske farver såsom rosa og creme, men vigtigst af alt med en skridsikker naturgummisål.

Denne skridsikre sål følger fodens bevægelser på samme måde som en sok, og gør det derfor lettere at komme fra siddende til stående stilling på egen hånd – perfekt til de børn, der ikke er bange for at udforske verden og afprøve egne grænser i hverdagens situationer. 

Pom Poms produkter kan købes på hjemmesiden Funky Little Monkey. Funky Little Monkey sælger de mest populære kvalitetsmærker, både inden for tøj men også når det kommer til sko, legetøj, plejeprodukter og indretningsartikler til babyer og børn. Derfor er det en selvfølge, at Pom Poms sko også sælges på siden, da de er i stor efterspørgsel over især hele Norden. Funky Little Monkeys udvalg af Pom Pom-sko i varierende farver kan findes på webadressen https://www.funkylittlemonkey.dk/shop/pom-pom-720s1.html