Advokatens ansvarsforsikring skaber tryghed

Som køber af egen bolig kan man let opleve utryghed, når tankerne falder på, i hvor stor grad ens fremtid afhænger af det forestående køb. Ønsker man at kunne vide sig sikker i sin sag i form af professionel vejledning, er en boligadvokat fra Hviid Advokater vejen frem. 

Hyrer man som køber af ejendom en boligadvokat, er det ideelt, at det sker så tidligt i processen som muligt. En boligadvokat kan nemlig hyres til at stå til ansvar for, at alle juridiske faldgruber i aftalerne efterses, og at dine interesser bliver varetaget bedst muligt. Det er altså langt fra blot i de sidste faser af købet, at en boligadvokat bør være inde over aftalen. For før købsaftalen indgås bør du vide helt præcist, hvad du går ind til at købe. Og med en boligadvokat er du sikret på flere forskellige måder. 

Men med en boligadvokat er man for det første sikret, at en fagmand med stor erfaring tager ansvaret for juridisk retfærdighed. For når man hyrer en boligadvokat, er man dækket af boligadvokatens ansvarsforsikring. Denne ansvarsforsikring indebærer, at boligadvokaten påtager sig det fulde ansvar for de områder af salget, som han eller hun er hyret til at rådgive indenfor. Så hvis boligadvokaten – imod alle forventninger – skulle overse noget i de juridiske dokumenter, og dermed fejler i sit job som professionel rådgiver, er man som sælgeren, der har hyret boligadvokaten, allerede dækket ind af ansvarsforsikringen. Dog vil en sådan situation være yderst sjælden, eftersom en boligadvokat har enormt stor kendskab til faldgruberne indenfor det juridiske i et boligsalg, såsom eksempelvis udfærdigelse af de rette dokumenter. Har man hyret en boligadvokat, kan man derfor i alle tilfælde ånde lettet op, da man både er dækket ind af boligadvokatens kompetence og, i værste fald, ansvarsforsikringen.

Når det kommer til de endelige faser og selve købsaftalen, er boligadvokaten igen en vigtig samarbejdspartner for køber, når der skal sikres tryghed og retfærdighed. Sørger man som køber for at få indskrevet et advokatforbehold i kontrakten, er man for alvor på den sikre side. For med et advokatforbehold kan man trække sig ud af aftalen igen, hvis ens advokat efter gennemlæsning af sagen ikke kan godkende den som værende i købers bedste interesse. Boligadvokaten er nemlig altid uvildig – det vil sige uafhængig, og altid med købers bedste interesse for øje, i modsætning til mange andre agerende i en bolighandel, som har egne fordele at drage fra bestemte aftaler. Lad derfor en boligadvokat fra Hviid Advokater føre dig sikkert, professionelt og ærligt igennem købet af din drømmebolig. 

Mød Hviids boligadvokat og hør mere om boligadvokatens rolle her.