Styrk dit helbred med en god massage

26 July 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du stiv og spændt i din krop vil du sikkert have svært ved at nyde livet. Og derfor bør du unde dig selv en afslappende massage i ny og næ.

Slip spændinger og ubehag med massage

Selv om en halv til en hel eller halvanden times massage er vældig afslappende og sagtens kan føles som den rene og skære selvforkælelse er der mange gode effekter ved massage.

Når massøren arbejder med de enkelte muskler stimuleres blodomløbet hvilket hjælper kroppen til selv at skille sig af med ophobede affaldsstoffer som kan give anledning til inflammation og dermed smerter. Affaldsstoferne udskilles ad naturlig vej samtidig med at musklerne tilføres næring og ilt gennem blodet.

Ved massørens berøring udskiller kroppen endorfiner og oxytocin som virker beroligende og en anelse euforiserende, og samtidig hjælper kroppen til at slappe af. Du kan således nulstille kroppen med en lækker massage. Og så kan du opnå varigt velvære på længere sigt.

Få den bedste massage i Hammel

Hvis du leder efter en dygtig massør i Hammel kan du med fordel vælge Kiropraktoren i Hammel. Her finder du dygtige massører som står klar til at hjælpe dig af med dine smerter og spændinger gennem professionel fysiurgisk massage. Du kan sagtens booke tid til en massage hos Kiropraktoren i Hammel uden at være fast klient hos kiropraktoren. Den til klinikken hørende massør tager gerne klienter ind som ikke går til kiropraktor. Besøger du med jævne mellemrum kiropraktoren er det en god idé at varme op med en blødgørende massage. Når dine muskler og led er mere spændstige, og du er blevet løsnet godt op på forhånd, vil massøren lettere kunne komme i dybden med sit arbejde. Og så vil du for alvor kunne mærke effekterne af såvel massagen som af din kiropraktor behandling. Du kan læse mere om massøren hos Kiropraktoren i Hammel, og booke tid online via hjemmesiden kiropraktoren-hammel.dk

More articles