Sæt båden flot i stand med billigt bådudstyr

15 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du den glade ejer af en lækker båd? Så bruger du den sikkert flittigt hele sommer sæsonen. Der er blevet utroligt populært at bruge båden til rekreationelle formål, for eksempel hygge i weekenderne eller ferie på vandet. Det er både sjovt og spændende for såvel børn som for voksne at rejse rundt langs de danske kyster i en båd.

Når man oplever Danmark fra vandsiden får man et helt andet indtryk af landet – og man ser noget nyt hver dag. Med en båd kan du ligge for anker ud for en af de populære bade strande og få det bedste ud af denne. Eller du kan sejle ind i en af de hyggelige havne eller marinaer hvis du har plads i en sådan, og her få tanket op, vasket tøj og provianteret.

Hold båden ved lige i vinter halvåret

Mange båd ejere vælger at lægge båden på land når sommeren er ovre. Dette er den model som slider mindst på båden – især hvis den opmagasineres i et tempereret opbevarings rum. Har du valgt at landsætte din båd i vinter halvåret kan du med fordel benytte lejligheden til at rengøre og istandsætte din båd samt foretage småreparationer og shine eventuelt træværk op.

Til dette formål har du brug for bådudstyr i form af redskaber og materialer. Og dette kan du med stor fordel bestille online hos Bådbiksen.

Hvorfor bestille bådudstyr hos Bådbiksen?

Hos Bådbiksen finder du nemlig et særdeles velassorteret udvalg af kvalitets bådudstyr – og det til aldeles rimelige priser. Bådbiksen er nemlig blandt de billigste online forhandlere af bådudstyr i Danmark. Dette skyldes at Bådbiksen bestiller direkte hos leverandøren og derfor ikke selv har bådudstyr på lager.

Du kan læse mere om Bådbiksen, og se det store udvalg af bådudstyr, i Bådbiksens online shop på baadbiksen.dk

More articles