Mal din bolig før salg

21 October 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Når du skal sælge din bolig er noget af det vigtigste at evt. købere nemt kan se at her vil de bo godt og trives og derfor er det din opgave når du skal sælge at sørge for at det gør de. Det gør du blandt andet ved at få malet. En nymalet bolig ser alt andet mere indbydende ud og det er nemmere at se ens egne møbler i boligen. Du kan blandt andet lede efter en maler hillerød, hvis du bor i det område.

Det er imidlertid ikke nok blot at få malet sin bolig, hvis du vil gøre din bolig salgsbar.

Ryd op og smid væk

Da det gælder om at få ens bolig og evt. have til at se så indbydende ud som mulig er det en god ide at få ryddet op og smidt ud. De fleste af os samler på alt muligt og det ender hurtigt med at ens have, ens bolig er fyldt op og det er her du skal gå i gang med at få smidt ud. Med hård hånd.

Det betyder at du skal få ryddet op i din have. Derudover skal du slå græsset og få fjernet det værste ukrudt. Sæt også et par krukker med nye flotte planter så din have gør et godt indtryk. Har du en træterrasse, så brug tid på at få fjernet evt. grønne alger og mal den, så den ser indbydende ud.

At få malet sin bolig gør den meget mere indbydende og det er nemmere for en evt. køber selv at se sine møbler stå i de forskellige rum, men det er også vigtigt at du får ryddet op og gjort de forskellige rum åbne og luftige. Så fjern alt hvad du har stillet i hjørner og under de forskellige møbler. Du behøver nødvendigvis ikke smide dem ud, men væk skal de.

More articles