Hvad gør man hvis man mister sine nøgler?

29 September 2021 Steffen Hansen

editorial

De fleste af os kender det eller kender nogen, der gør. Du kommer hjem fra byen efter at have handlet ind, eller måske har haft en lang nat på de forskellige barer og diskoteker, og finder til din store frygt ud af, at du har mistet dine nøgler. Det er ikke et spor sjovt at miste sine nøgler, da de ofte både indeholder nøgler til ens hjem, bil og andre vigtige ting, og dermed udgør en risiko i forhold til indbrud, eller at få stjålet sin bil, motorcykel eller cykel. I denne artikel får du et par råd til hvad du skal gøre hvis du er så uheldig at miste dine nøgler.

Ring til en låsesmed

Det første du bør gøre i forhold til dine husnøgler, er at ringe efter en låsesmed. En låsesmed kan ikke blot lukke dig ind hvis du har smækket dig ude, men også udskifte dine låse, i tilfælde af at du skulle have mistet dine nøgler. Selv hvis det er midt om natten, findes der låsesmede der kan komme ud til dig. 
Hvis det er midt om natten, tager du bare din smartphone og gå ind på Google og søger på låsesmed døgnvagt og vælger et firma fra søgeresultaterne.

Ring til din familie

Hvis du, som de fleste af os, har en ekstranøgle liggende hos et familiemedlem eller ved nogen venner, så skynd dig at ringe til dem og få dem til at komme med din nøgle. Så kan du i det mindste komme ind i dit hjem og vente på en låsesmed. Det kan også være en god idé at komme ind og tænde lys, så en eventuel tyv, der har fundet dine nøgler, ser der er nogen hjemme og derfor ikke tør at låse sig ind. Når låsesmeden har været der og udskiftet dine låse, er en eventuel funden nøgle værdiløs og du kan sove trygt igen.

More articles