Wallstickers til børneværelset og andre rum i huset

25 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Skal væggene i boligen dekoreres på fantasifuld og kreativ vis – og må dekorationen helst ikke koste spidsen af en jetjager? Så kan du med fordel kigge i retning af de sjove, smarte og billige wallstickers.

I hvilke rum kan jeg dekorere vægge med wallstickers?

Du kan faktisk bruge wallstickers som vægdekoration i samtlige rum i din bolig – også i vådrum som for eksempel dit badeværelse. Wallstickers er nemlig ikke klistermærker som du måske kender dem, som bobler op når de kommer i forbindelse med fugt og i øvrigt er svære at fjerne fra diverse overflader.

Med wallstickers forholder det sig lige omvendt. De smarte vinyl stickers er designet til nemt at kunne monteres på overflader så som vægge og vinduer, og lige så nemt at kunne fjernes igen. Når du sætter wallstickers op går det som en leg. Og når du bliver træt af din wallsticker kan du nemt og hurtigt fjerne den igen uden at beskadige malingen eller tapetet på din væg.

Dette betyder at wallstickers er særdeles velegnede som dekoration på børneværelset. Børn skifter hurtigt smag og præferencer. Og i stedet for at skulle skifte tapetet ud så snart barnet får nye ideer er det nemmere – og en del billigere – at anskaffe et nyt sæt wallstickers og dekorere væggene i hans eller hendes værelse med dem.

Find de flotteste wallstickers online

Uanset om du er i markedet efter wallstickers til stuen, børneværelset, soveværelset, køkkenet, entreen eller badeværelset kan du finde hvad du søger hos Sohu ApS. Sohu ApS er en dansk ejet webshop som har specialiseret sig i vægdekorationer, her under wallstickers, plakater og fototapet. Hos Sohu ApS finder du et stort og varieret udvalg af flotte wallstickers med alskens mønstre og motiver, og i flere forskellige farver. Se dem alle i den online shop på sohu-shop.dk

More articles