Vil du opleve verden gennem et sprogkursus?

13 November 2019 Anne-Mette Hansen

editorial

Sprog siger meget om landet, som man opholder sig i. Det giver dig også bedre mulighed for at opleve landet og kulturen. Med lidt sprogfærdigheder kan du nemlig kommunikere med de lokale i området, hvor du opholder dig. Sprog giver dig også færdigheder, som du kan bruge i livet. Det kan være i din fremtidige karriere, hvor sprog kan spille en stor rolle i at kommunikere med kunder fra andre lande. Der er derfor mange fordele ved at tage på sprogkursus i udlandet. 

Hvad er et sprogkursus?

Et sprogkursus går ud på at lære et specifikt sprog. Kurset kan enten foregå løbende med et par timer hver uge, men det kan også være intensivt med undervisning på alle hverdage. Du har mange muligheder for at følge et sprogkursus her i Danmark. Men du får uden tvivl meget mere ud af at tage et kursus i netop det land, hvor du gerne vil lære sproget. 

Fordele ved at tage på sprogkursus i udlandet 

Der er mange fordele ved at tage på sprogkursus i udlandet. Den slags sprogkurser er ofte meget intensive, og du får derfor mulighed for at opnå mange sprogfærdigheder på kort tit. Fordelen ved at tage kurset i udlandet er, at du kan kombinere det med en længere ferie eller rejse eller et studieophold i udlandet. 

Book sprogkursus eller sprogrejse hos Bundgaard Rejser 

Bundgaard Rejser tilbyder et væld af forskellige sprogkurser i udlandet. De har samarbejde med mange forskellige sprogskoler rundt omkring i verden. Du kan booke sprogkurser i lande som England, USA, Japan, Australien, Brasilien – og mange flere, selskabet har samarbejde med sprogskoler i mere end 30 lande. 

Hos Bundgaard Rejser har du mulighed for at booke en samlet pakke. Det vil sige en sprogrejse, hvor selskabet sørger for både rejse og sprogkursus. Du kan også selv vælge at planlægge din egen rejse og så booke dit sprogkursus gennem selskabet. 

Læs meget mere om deres udbud og typer af kurser. 

More articles