Undgå at blive snydt af din maler

03 February 2022 Steffen Pedersen

editorial

Det kan være svært at finde en maler, som ikke tager for meget for deres arbejde, eller som altid leverer et godt resultat. Der er dog nogle metoder, som man kan bruge, for at helgardere sig i processen. I dette indlæg har vi fundet 3 af de metoder frem, så du kan få hjælp til, hvordan du finder en maler, som du kan stole på.

image

Find en med før og efter billeder

De fleste malere bruger sociale medier, eller har en hjemmeside i dag. Derfor kan man nemt og hurtigt danne et overblik over, hvordan deres arbejde er. Hvis de ikke ligger billeder op, hvor man kan se det arbejde de udfører, så anbefaler vi ikke, at man gør brug af dem. Man kan nemlig ikke danne sig samme overblik over, om det arbejde de laver lever op til de forventninger man har til den opgave man vil stille dem.

Gør brug af dit netværk

Netværk er guld værd, og derfor anbefaler vi alle, at de gør brug af deres netværk, når de skal finde en maler til en opgave. Det kan være du kender en, som lige har fået malet et par rum i sit hus, eller at nogen fra din familie måske endda er malere. Ved at finde en maler igennem ens netværk, så er chancen for at blive snydt minimal, samt man måske endda kan spare penge, hvis de er gode ved en.

Find en i lokalområdet

Vi anbefaler altid, at man finder en lokal maler, som kan hjælpe en med opgaven. Det gør vi fordi, man ved at gøre brug af en lokal maler altid kan tage forbi dem, hvis man ikke er tilfreds med det de har lavet. Det gør det sværere for dem at gemme sig, og derved sværere for dem at snyde dig. Derudover kan man få dem forbi og give en konkret pris på opgaven fremfor et skud i tågen.

More articles