Under vinduesmontage bør man ikke holde for mange pauser

17 March 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er måske lidt mere overskueligt, og man kan gå i detaljer med arbejdet, hvis man bare skal udskifte et enkelt vindue, men hvis man er ude i at skulle udskifte langt de fleste vinduer i en bygning, så bør man være effektiv, mens man stadig gør det i en god kvalitet – men det er der ikke altid meget tid til.

Lad os sige, du står og skal udføre vinduesmontage i Kokkedal, hvor du har at gøre med en privat bygning, hvor man gerne vil have udskiftet alle vinduerne i stueetagen og på førstesalen, som udgør huset.

Det gør man, fordi man gerne vil ændre udseendet på alle vinduerne og have dem af en anden type end den, der allerede er der.

Det vil også se for dumt ud, hvis man bare udskifter det ene af dem, så man vil gerne have dem alle udskiftet stort set samtidig.

Man skal være effektiv og relativt hurtigt med vinduesmontage

Problemet er bare, at sådan nogle vinduer kan drille, når man tager dem ud, og de kan efterlade nogle større huller, når man tager dem ud; specielt hvis det er gamle vinduer, hvor man ikke ved, hvordan rammen ser ud.

Og så kan man bøvle længe med at sætte det nye vindue i, fordi det skal passes til.

Så selvom man har købt og skaffet vinduerne i de rette mål, så er der ingen garanti for, at de bare lige falder på plads med det samme.

Og så har man jo et gabende, åbent hul i huset, der gør det koldt at bo i. Derfor skal man udføre den slags arbejde om sommeren.

Men selv om sommeren kan vejret være meget omskifteligt, derfor skal man gerne være hurtig og ikke holde for mange pauser, så man kan udskifte alle vinduerne ad samme omgang.

Ellers må man dele sig op i hold, så der altid er nogle til at sætte vinduerne i.

More articles