Tips til at vælge den rette gulvmand til dit trægulv

28 April 2021 Silje Hansen

editorial

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal hyre en gulvmand til at behandle eller slibe dine trægulve? Det kan du blive klogere på, efter du har læst denne artikel. Vi har forsøgt at lave en lille guide, da vi oplever at man har svært ved at gennemskue markedet for, hvad det koster at få behandlet sine trægulve, samt hvem der egner sig bedst til opgaven.

Langt de fleste husstande er beklædte med smukke og charmerende trægulve. Trægulve har været populært i mange årtier. Derfor kan du også få trægulve i mange forskellige træsorter og designs i dag. Det betyder dermed, at du kan få et trægulv, som passer til din stil og smag. 

Har du selv trægulv i din egen bolig eller dit sommerhus, kan du få professionel hjælp til at vedligeholde det. Hvis du er blevet træt af at se på de mærker og ridser der er kommet i trægulvets overflade, kan du få professionel hjælp til at fjerne og udbedre trægulvet af en gulvmand. 

Hvad kan en gulvmand hjælpe med?

En gulvmand anvender typisk to forskellige metoder til at genskabe det fine og smukke trægulv. Hvis du derfor har ridser efter dine møbler eller på grund af din hund og kat, kan det som regel udbedres med en professionel gulvafslibning. En gulvafslibning er den mest almindelig gulvbehandling, hvis der er mærker, ridser eller plamager i trægulvets overflade.

Hvis du har en større eller dybere flænge i trægulvet eller der er sket en vandskade, er det nødvendigt med en mere dybdegående behandling. Her er det nødvendigt med en gulvafhøvling.

Efter enten en gulvafslibning eller gulvafhøvling, kan du vælge om du ønsker en overfladebehandling af dit trægulv med f.eks. lak. Det gør dit trægulv mere modstandsdygtigt over for nye ridser og mærker. 

Find en prisbillig og kompetent gulvmand

Hvis du er i markedet for at finde en kompetent gulvmand til prisen, skal du tage kontakt til https://gulvafslibning-priser.dk/gulvmand/.

More articles