Stort udvalg inden for designerlamper

Stort udvalg inden for designerlamper

Andlight.dk har samlet et væld af lamper fra en lang række dygtige designere. Kombinationen af både danske og udenlandske designere gør, at sortimentet er fyldt med forskellige stilarter. Hos Andlight.dk finder du bl.a. et stort udvalg af pendel lamper, der også kaldes hængelamper. Denne type lampe hænger fra loftet i enten en metalwire eller en ledning, afhængigt af lampens vægt samt selve designet. Pendel lamper bruges ofte i et køkken eller en stue, hvor de f.eks. kan hænge over et spisebord eller et sofabord. Pendler forveksles ind imellem med loftslamper. Forskellen er dog, at loftslamper sidder helt tæt på loftet, imens pendel lamper hænger fra loftet.

En lampe kan meget mere end blot sprede lys i et rum. En lampe kan være med til at fuldende indretningen i hjemmet. Du kan således bruge en lampe som dekorativt element i dit hjem.

Særligt skandinaviske lampedesignere har gennem de seneste år imponeret på markedet. Netop det nordiske design, hvor minimalisme kombineres med funktionalitet og æstetik er populært blandt mange. Brugen af bl.a. metaller og et enten skinnende eller mat finish sætter få eller ingen begrænsninger når det gælder indretningen som helhed. En lampe i et enkelt design kan således se flot ud uanset om dit hjem er minimalistisk indrettet eller du søger en mere retro-inspireret stemning. Et eksempel på pendel lamper der er designet med øje for detaljen og et unikt udtryk er lamper fra det danske mærke Lightyears.

Hos Andlight.dk bliver der jævnligt tilføjet lamper fra nye designere til sortimentet. På den måde bliver udvalget holdt opdateret og det er derfor muligt at følge med i de nye trends og tendenser inden for lampedesign. Dette betyder ligeledes, at Andlight.dk med sine mere end 6000 forskellige lamper altid har noget for enhver smag.

Læs mere om det store udvalg af lamper, og se billeder af det fantastiske udvalg hos én af Danmarks største online lampeforhandlere på AndLight.dk.