Skandinaviske plankeborde i håndlavet kvalitet!

25 November 2019 Anne-Mette Hansen

editorial

Er du også faldet pladask for de populære plankeborde? Drømmer du om at have et flot, men også unikt plankebord stående i dit køkken, i din stue eller på dit kontor? Læs med i artiklen her, og få lidt gode råd til, hvordan du indretter med plankeborde – og hvor du kan købe dit helt eget unikke bord!

Indret med rustikke plankeborde

Plankeborde er med til at skabe et nordisk look i din bolig. Det rustikke og rå træ giver en god varme i rummet, det skaber miljø og det får dit rum til at fremstå unikt. Det kombineres let med andre rustikke elementer som metal. Det ser også fint ud sammen med stofstole. 

Et plankebord er smukt i alle rum. Lige fra stuen og i køkkenet til konferencerummet på kontoret. Det kan noget i alle rum, og det får folk til at snakke. Man kan nærmest sidde og falde i staver og de fine udskæringer i træet på sådan et plankebord. 

Her kan du bestille helt unikke plankeborde 

Nu er det slut med at købe et bord, som er fuldstændig identisk med din nabos bord! Hos Hipstory kan du nemlig bestille et bord lige efter dine mål. Og så produceres det ovenikøbet i hånden, så du er sikker på, at det er one-of-a-kind og at det har sine helt egne specielle detaljer i træet. 

Hipstory blev til i 2015 med en idé om at producere enkle, smukke og unikke plankeborde og møbler. Siden da har virksomheden opfyldt mere end 10.000 danskeres drømme om at forkæle deres hjem med skønne og stilfulde møbler. 

Når du shopper plankeborde hos Hipstory, får du altid leveret dit bord helt ind i stuen. Du er derfor sikker på at få dit nye bord godt på plads i dets nye hjem.

Læs meget mere om Hipstory og se deres store udvalg af rustikke og smukke plankeborde

More articles