Skal de ansatte selv vælge firmajulegaver?

25 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Nogle mennesker elsker overraskelser, mens andre godt kan lide, at de har styr på mere eller mindre alt, hvad der skal ske.
De kan ikke lide at blive taget på sengen, også selvom det er ment i en positiv forbindelse, for de vil gerne være indover de beslutninger, som der bliver taget.

Desuden er det jo også rart at vide, at man får noget, som man kan lide, og så kan man gå at glæde sig til at få det; det er nogle gange bedre, end at man ved, der kommer noget, som man ikke kender til, og så ender man med at få noget, som man ikke kan lide eller bruge.

Man kan så give det videre eller sælge det, men det er ikke god stil at gøre, når det handler om gaver.

Vi skal her se på det med måske at vælge ens firmajulegave selv.

firmajulegaver 2022, firmajulegaver, vælg selv firmajulegaver

Nogle sætter pris på selv at udvælge ens firmajulegave

Det kan på overfladen ligne, at man er ligeglad med, hvad man giver til de ansatte, hvis de får lov til at vælge selv, men hvis der nu er mange ansatte, som man har tilknyttet ens virksomhed, så kan det tage alt for lang tid, hvis man skal finde en personlig firmajulegave til dem hver især.

Så er det vitterligt nemmere, at man udliciterer opgaven til dem selv, og det kan være via et katalog eller et udvalg, hvor man kan vælge blandt nogle ting og derved vide, at man får noget, man gerne vil have.

Så kan man jo også bare vælge, at man ikke vil have noget, eller man kan give det til en anden på arbejdet, eller som man kender.

Det giver større valgfrihed, og man ved så, at hver person tager et valg, der passer til dem, og man slipper selv for som chef at skulle bruge for lang tid på den proces.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://b2bblogg.se/

https://bizzbloggar.se/

https://b2bnewz.se/

https://b2bnytt.se/

https://biz2biz.se/

https://bizbiz.se/

https://biztips.se/

https://business-bloggen.se/

https://handelsbloggen.se/

https://svensk-b2b.se/

https://svenska-verksamheter.se/

https://verksamhetsbloggen.se/

Flere Nyheder