Sådan kommer du i gang med din renovering

23 January 2022 Steffen Petersen

editorial

Står du overfor et større renoveringsprojekt i dit hjem? Så skal du i gang med at planlægge din tid godt. Det er nemlig med til at sikre, du får en gnidningsfri arbejdsproces uden ubehagelige overraskelser eller uventet situationer. Vi har skrevet nogle gode råd til dig, så du kommer bedst fra start med din renoveringsprojekt i dette indlæg.

 

renovering

 

1. Lav en plan

Du skal lave en plan og beslutte, hvad du vil ændre. For at udarbejde en plan skal du tænke over, hvad du vil ændre. Vil du opdatere malingsfarven eller udskifte gulvbelægningen? Måske vil du rive nogle vægge ned og åbne rummet op. Når du har en idé om, hvad du ønsker at gøre, kan du begynde at regne omkostningerne ud.

 

2. Få styr på dit budget

Du skal også finde ud af, hvor meget det kommer til at koste, og hvordan du vil betale for det. Skal du anmode om et lån eller har du nok i opsparingen til at kunne betale for renoveringen? Du kan lave et oversigt over dit budget i Excel eller Google Sheet.

Skriv alle de ting ned, som du skal have ordnet og find ud af, hvad hver ting koster. Så er du klædt godt på fra start. På denne måde bliver du ikke helt overrasket over prisen til slut i renoveringen.

 

3. Beslut dig for en entreprenør.

Hvis du ikke har tid eller viden nok til at udføre renoveringen selv, skal du finde en entreprenør at samarbejde med. Det er vigtigt, at du beslutter dig for en entreprenør og har en idé om, hvad du vil have udført, før du begynder at lede efter en.

Renoveringer kan være meget omfattende, og der kan være områder, du ikke helt er bekendt med og ikke har kompetencerne til at kunne klare selv. Det kan en entreprenør hjælpe dig med, så du får det bedste resultat i sidste ende.

More articles