Re-emaljering af badekar pris: Det er godt givet ud

24 November 2021 Athene Eriksen

editorial

Re-emaljering af badekar pris: Forøg værdien af dit hjem 

Vil du gerne have renoveret dit badekar eller badeværelse og gerne uden at vælte din personlige økonomi? Så er det heldigt, at du ser med her. Renovationer af denne kaliber kan nemlig hurtigt ende ud i at blive en bekostelig og langtrukken affære. Når man først får åbnet for for det ene, kommer det andet, til det tredje og så videre.

Så hvad hvis der fandtes en måde, at kunne renovere alt fra dit badekar til dine fliser, med én enkelt metode? Det gør der, dette hedder re-emaljering. Faktisk er ikke ikke blot begrænset til dit badekar og fliser, men kan også påføres din håndvask, bordplade og andre lignende overflader, for et gennemført og harmonisk look. 

image

En investering for hele familien 

Denne form for forbedring, er en optimering som kan svare sig på alle plan. Polyurethan, som materialet der påføres hedder, kan nemlig også blandes i alle regnbuens farver og der kan tilmed påføres en skridsikker bund, så alle trygt kan hoppe i bad. Har du overtaget din bolig fra tidligere ejere, eller har du bare ikke haft tiden til at tage dig af det, så kan en re-emaljering af dit badekar, være en solid investering. Prisen på dette starter omkring 6.000 kr, men der kan dog forekomme tillæg, hvis karret er meget beskadiget og dette først skal udbedres, for at opnå det perfekte resultat. 

Tænker du derimod, at du måske en dag kunne finde på at sælge din bolig, ja så har de 6.000 vist hurtigt tjent sig selv hjem igen. Denne typer af renovationer hæver nemlig markedsværdien på vores boliger, så du altid vil stå stærkt, uanset hvilket valg du træffer. 

Re-emaljering af badekar pris – En renovation der kan betale sig. Kontakt din professionelle fagmand for en kvalificeret vurdering.

More articles