Oplev din kunstner bedst på vinyl

30 May 2021 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Hvis din favoritkunstner endnu ikke er begyndt at udsende sin musik på vinyl, så bør du næsten kontakte vedkommende/bandet, management, distributøren, pladeselskabet og stort set alle, der har kontakt med artisten – for det er det, som folket vil have!

Alene at det er en god indtægtskilde, hvis man især er en stor artist, eller man forstår at gøre det spændende med at købe vinyler fra en, burde være nok til, at man trykker vinyler.

For lyden er bare bedst på vinyler, og hvis du ikke allerede havde opdaget, at vinyler er blevet populære igen, at det findes en salgsliste for den slags, der er ved at eksplodere, så er det da ved at være på tide.

Det lidt utrolige er faktisk, at selvom prisen kan blive sat højt på vinyler, så er musikelskere vilde med at betale for dem, for man ved, at man får musikken i god kvalitet på den måde.

Få trykt musik på vinylplader – NU!

Man kan lave et begrænset oplag af ens plader, og det skal nok sælge, hvilket man ser i både de populære genrer og de mere nicheprægede, for folk vil have deres musik fysisk, og den må meget gerne være at finde på vinyl.

Så kan man udsende ekstra lir på de plader såsom patches, klistermærker og måske signere dem, og så bliver de ekstra attraktive – og man kan skrue prisen højere op.

Selv hvis man ikke har råd til at trykke så mange vinylplader, fordi man er et en lille artist med et begrænset budget, så kan man netop bare sige, at man har trykt pladen i et begrænset oplag og bruge det som salgsteknik og sætte prisen derefter.

Har man et bagkatalog, som endnu ikke er udkommet på vinyl, så er det også med at få gjort det.

Og få dog genoptrykt tidligere udgivelser, hvis de er udsolgt!

More articles