Moderne stempelure til tidsregistrering

27 January 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du brug for en nem måde hvorpå du kan skaffe dig et overblik over dine medarbejderes fremmøde på arbejdspladsen? Så kan du med fordel overveje at investere i et stempelur.

Hvad er et stempelur?

Et stempelur er en anordning, som gør det muligt for en arbejdsgiver at registrere medarbejdernes fremmøde, arbejdstid og fravær. I gamle dage foregik ind og ud stempling ved, at medarbejderne ved fremmøde på arbejdspladsen stak et personligt kort ind i et analogt apparat, som stemplede dette kort med dato og klokkeslæt.

Ved fyraften stemplede medarbejderen kortet på ny, og så var det op til lederen, formanden eller chefen at tjekke, om medarbejderen havde opfyldt sin kvote når det handlede om arbejdstimer. Skulle medarbejderen holde kaffepause, stemplede vedkommende også ud og ind igen, og tiden, vedkommende tilbragte uden for arbejdspladsen, blev så trukket fra den samlede arbejdstid.

Find et tidssvarende stempelur hos ANCA Elektronic

Nu om stunder er de fleste stempelure elektroniske, og som regel kombineret med en form for digital adgangs system. Hos ANCA Elektronic kan du erhverve den smarte stempelterminal, som giver dig mulighed for at følge dine medarbejderes færden. Den enkelte medarbejder er i besiddelse af et personligt digitalt stempelkort, som også fungerer som adgangs nøgle til virksomheden. Medarbejderen har mulighed for at ”stemple” ind og ud til frokost, kaffepause, personlig tid uden for virksomheden (lægebesøg med videre).

Samtidig er stempelterminalen tilkoblet virksomhedens generelle it system, hvilket gør det muligt at integrere data fra stempelterminalen med øvrige medarbejder informationer. På den måde kan du som leder anvende din stempelterminal til at understøtte en række HR relaterede funktioner, og få et overblik over samtlige medarbejderes fravær, arbejdstid og fremmøde.

Stempelterminalen er nem og intuitiv for medarbejderne at anvende, og gør det nemmere at registrere sin arbejdstid idet adgangs funktionen er integreret i terminalen. På den måde glemmer man ikke at stemple ind eller ud.

Find stempelterminal til tidsregistrering på anca.dk

More articles