Malermester er din garant for godt arbejde

21 September 2021 Jens Bomholt

editorial

Huset ser træt og slidt ud. Det hele trænger til at blive frisket op. Hvad gør du?

Nogle vil vælge at afsætte en, to eller tre weekender til at male hele hytten selv. Det kræver en del. Både i forberedelse og udførelse. Først skal man have skaffet alle de nødvendige remedier. Og det gælder ikke kun pensler, ruller og maling. Det gælder også vigtige ingredienser som afdækning, tape og fugemasse og fugeværktøj.

Resultatet kan – hvis man har træning og erfaring med malerarbejdet – blive ganske pænt. Men det tager tid – og koster også en del penge, da maling ikke er billigt at købe for private og amatører. 

Derfor kan det være en god ide at hive fat i en professionel malermester. Malermesteren er din garant for godt arbejde, der ikke går ud over din egen tid eller bliver dyrere, end du havde regnet med. Du kan finde en dygtig malermester ved at følge dette link: https://nordicpainthouse.dk/ 

Maleren ved også præcist, hvilken type maling der skal bruges i de forskellige rum, til væg og loft og hvilken glans der er bedst til de forskellige typer af opgaver. 

Maling er ikke bare maling

Det er nemlig ikke helt nemt, når man går i malerforretningen, at vælge lige præcis den maling, man har brug for. Man skal for eksempel have styr på, hvor meget malingen kan ånde – den såkaldte diffussionsåbenhed. Det gælder særligt, hvis man påtænker at male kælderen eller andre fugtige rum, hvor der ikke er isoleret eller hvor udluftningen måske ikke er så god. 

En maler kan hurtigt male præcist og flot – også uden at skulle bruge mange timer på afdækning med malertape rundt omkring vinduer, døre og lister, som det ellers er nødvendigt for de fleste amatør-malere og gør-det-selv-folk. 

Maleren kan skære kanter i frihånd uden den fjerneste slinger i valsen. Det er et håndelag, der først kommer med mange års erfaring og derfor er det ofte en fordel at bruge en professionel maler, når man har brug for at få genopfrisket huset.

More articles