Mad til barnedåb – sådan finder du den

23 november 2020 Silje Hansen

Der er ikke noget så stort, som når du og din partner bliver forældre. Der kommer et lille nyt liv til verden, og med ét er familiedynamikken blevet en anden. I mange familier er det en tradition, at barnet skal døbes. Det betyder selvfølgelig også, at du har mulighed for at holde en hyggelig barnedåb, hvor dine venner og familie er samlet for at fejre, at barnet er døbt og har fået sit navn. 

Når der holdes en barnedåb, er der mange praktiske ting, der skal være styr på. En af de ting er selvfølgelig maden. Det kan dog være noget af en mundfuld, hvis du selv skal stå i køkkenet og lave maden til alle dine gæster. Heldigvis kan du også vælge at bestille mad til barnedåb, så du får det hele leveret. 

Hvordan finder du mad til barnedåben? 

Når du skal finde mad til barnedåb, så er der selvfølgelig mange forskellige leverandører, du kan vælge mellem. Og hvor skal du starte? Et godt tip er, at du forholder dig til, hvilken type mad du kunne tænke dig til arrangementet. Herefter kan du undersøge, om firmaet også kan levere den type mad. 

Ofte kan du også se billeder af tidligere arbejde, som firmaet tidligere har lavet. Det kan også give dig en indikation af, hvad de laver, og om du tænker, at det også kunne være noget for dig. 

Det kan altid godt svare sig at tage en snak med firmaet, som leverer mad ud af huset. Her kan du både forventningsafstemme i forhold til de præferencer, du/I har, hvor mange der skal bestilles til, og hvornår maden skal leveres. Får du en fornemmelse af alle disse ting, så står du også godt stillet, når du skal træffe en beslutning om, hvor du vil have maden til barnedåben leveret fra. 

Flere Nyheder