Lav mindst mulig skade i et kursuslokale

13 January 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man må formode, at når man er i et kursuslokale for at deltage i et kursus eller lignende, så er man et voksent og fornuftigt menneske, der godt ved, at man skal opføre sig ordentligt sådan et sted.

Men ofte ser man desværre, at folk får den der mentalitet med, at siden det ikke er ens eget, så kan man opføre sig, som man vil, fordi firmaet har betalt for dette lokale, om man så har lejet det, eller man benytter sig af ens eget.

Hvem vil desuden opdage, om man lige lavede et mindre uheld derinde semi med vilje?

Mange føler, de kan slippe afsted med mere eller mindre at opføre sig som deres egne børn, hvor de ikke har tanke på, at inventaret og deres legetøj har en værdi og en pris, så det ikke gør noget, man er hårdhændet med det.

Benyt stedet, som var det dit eget

Selvfølgelig antager vi ikke, at man intentionelt vil decideret smadre eller ødelægge sådan et lokale ved at rasere det, men mindre udførelse kan også gøre grundige skader.

Det kan være sådan noget med, at man skraber stolene mod gulvet, så det ridser, at man trækker for hårdt i gardinerne, hiver i ledningerne for groft til mekanikken og meget mere.

Man ved inderst inde godt, at man ikke ville gøre det tilsvarende derhjemme, men det er så forløsende, at man lidt føler, man kan tillade sig at gøre det her og få sine frustrationer ud her.

Men det kan man altså alligevel ikke tillade sig, om man er i midten af 20’erne eller over 60’erne.

Der er jo nogle, der skal rette op på de skader for en, og i sidste ende kommer det også til at koste penge, og det kan komme til at komme fra dit firmas depositum.

Det var penge, der i flere led kunne have gået til en lønforhøjelse til dig – som du nu har misset.

More articles