Lækre, bløde bananpandekager

19 November 2018 Maria Laugesen

editorial

Skal du i gang med den helt store fødselsdagsbrunch for venner og familie? Vil du forkæle dig og kæresten lidt ekstra på en søndagsmorgen? Eller mangler du bare en lækker opskrift, når du vil have noget sundt og sødt i hverdagen? Så er bananpandekager en sikker vinder! Bananpandekager er en perfekt madret til mange anledninger: de egner sig perfekt til morgenmad eller brunch, men de kan også sagtens bruges som en dejlig dessert til eftermiddagskaffen eller aftenhyggen. Her får du nemlig en dessert, der faktisk både er sund og nærende, samtidig med at den smager lækkert, sødt og syndigt. En dejlig kombination af alt det bedste!

Der findes et hav af varianter og opskrifter på bananpandekager, og der er rig mulighed for at eksperimentere i køkkenet med forskellige ingredienser – og ikke mindst med tilbehøret. Det er nemlig godt at have en basisopskrift, som giver lige den smag og konsistens, som man personligt elsker. Det kan være, at du foretrækker de tykke og fluffy pandekager, eller måske er du mere til de tynde og crispy versioner. Herefter kan du frit spæde dem op med ekstra smag fra diverse ingredienser, eller du kan tilføje toppings og tilbehør som bær og frugt, skyr, marmelade, nødder eller alt mulig andet godt.

Hos dk-kogebogen.dk finder du en kæmpe database af lækre opskrifter, og her kan du naturligvis også finde din favoritopskrift på bananpandekager. Her er masser af varianter at vælge mellem, så du kan snildt finde en god grundopskrift, ligesom du kan hente inspiration fra de mange forslag. Med disse opskrifter kan du lave velsmagende, nærende og lækre bananpandekager – nemt og hurtigt. Du kan nemt tilpasse ingredienslisten alt efter din ønskede portionsstørrelse, ligesom du også har mulighed for at dykke ned i andre brugeres kommentarer og anmeldelser, hvis du leder efter flere gode tips og idéer. 

More articles