Lækker traditionel dansk mad ud af huset

13 januar 2020 Astrid Pedersen
Lækker traditionel dansk mad ud af huset

Når julen, firmafesten eller familiemiddagen står for døren, er der et større planlægnings arbejde, som skal udføres. Disse arrangementer kræver, at der skal laves mad til ret mange mennesker. Er du kun i besiddelse af et køkken af gennemsnitlig størrelse, kan denne opgave godt være noget af en udfordring.

Selv om du går i gang med forberedelserne flere dage i forvejen, skal du stadig finde plads til opbevaring af de mange retter indtil festlighederne bryder løs. Og så kan det sagtens være, at mad ud af huset er en bedre løsning.

Hvor finder jeg den bedste mad ud af huset i Sønderborg?

Hos Restaurant Colosseum finder du mad ud af huset i høj kvalitet og til aldeles rimelige priser. Restaurant Colosseum er kendt for sit traditionelle danske køkken, som inkluderer alle de kendte og elskede klassikere. Du kan vælge at bestille mad ud af huset fra det appetitvækkende frokostkort eller fra det utroligt lækre og velafstemte aftenkort – menuen inkluderer de velkendte danske restaurant retter så som Stjerneskud, Wienerschnitzel og Herregårdsbøf samt selvfølgelig stegt flæsk ad libitum med persillesovs, kartofler og rødbede som garniture.

Mad ud af huset fra Restaurant Colosseum egner sig særdeles godt til familiemiddagen, herrefrokosten eller firma arrangementet. Står du således for at skulle afholde et arrangement, som inkluderer bespisning af mange mennesker, kan du med fordel benytte dig af de mange gode tilbud hos Restaurant Colosseum.

Restaurant Colosseums Mad ud af huset koncept begrænser sig ikke til a la carte menuerne – også hele julefrokoster og og anden til Mortens Aften kan bestilles hos Restaurant Colosseum. Du kan være sikker på, at al mad – inklusive mad ud af huset – er veltilberedt og lækkert. Og til de priser, som Restaurant Colosseum tilbyder, vil du ikke kunne fremstille lignende retter billigere selv.

Du kan læse mere om mad ud af huset hos Restaurant Colosseum på

Flere Nyheder