Lad smeden om at lave ståltrappen

30 June 2020 Silje Hansen

editorial

Har du nogensinde overvejet, hvem du skal kontakte, hvis der skal laves en ny trappe på arbejdet? Det kan være, der skal laves en brandtrappe udendørs, eller måske skal der laves en vindeltrappe som forbinder to etager til kontoret eller i dit private hjem. Uanset hvilken type trappe du skal have lavet, så er der særligt en, der kan hjælpe dig godt fra start til slut. Den person er en smed – og der er alle gode grunde til at få en smed på opgaven, når der skal laves trapper. Lad os prøve at se på, hvorfor. 

Hvorfor smeden skal lave din ståltrappe

Når der skal laves en trappe i erhvervsmæssig sammenhæng eller i privat sammenhæng, så er det klart, at trappen skal opfylde flere forskellige krav. Det gælder især i forhold til sikkerheden, da trappen skal kunne holde til bestemte belastninger og forskellige påvirkninger fra omgivelserne (f.eks. hvis det er en trappe, som skal placeres ude). Alt dette har en smed heldigvis styr på. Og en smed kan også hjælpe med god vejledningen undervejs. Det kan f.eks. være, at trappen skal designet på en bestemt både, så den passer lige præcis til den bygning, der skal laves til – og det kræver selvfølgelig også en god fagperson på opgaven.

En smed vil også kunne fortælle mere om de forskellige typer af trapper, som kan laves. Det gælder alt fra brandtrapper, flugtsvejtrapper, sideløbstrapper, kvart- og halvsvingstrapper eller vindel- og spindeltrapper. Som du nok også kan fornemme, så er der mange gode muligheder for, at der kan laves en trappe, som passer til netop det, du ønsker. Og selvfølgelig også en som overholder alle de krav, som generelt måtte være til en trappe.

Hvis du selv vil finde en smed, som kan hjælpe dig godt på vej, så kan du starte her: https://www.røn-petersen.dk/vi-tilbyder/staltrapper

More articles