Lad din frisøt hjælpe dig med klip, farve og styling

16 marts 2020 Astrid Pedersen
Lad din frisøt hjælpe dig med klip, farve og styling

Går du og drømmer om at skifte stil – sådan helt og aldeles? Overvejer du at skifte hele garderoben ud, købe nye smykker, og måske bruge en helt anden makeup stil? Så bør du også overveje en ny frisure. Med kortere hår eller en ny hårfarve kan du ændre dit udtryk markant, og få et helt andet image. Og så kan du gå foråret og sommeren i møde med et friskt udtryk.

Få en flot frisure med hjælp fra din frisør

Hvis du har mod på at prøve noget helt nyt, bør du under alle omstændigheder lade dig vejlede af din frisør. En dygtig og erfaren frisør har de bedste forudsætninger for at kunne vurdere hvilken type frisure som vil passe til dig. Denne vurdering tager udgangspunkt i din ansigts form og det udtryk du ønsker at skabe.

Der findes mange forskellige typer frisurer, som hver især passer til forskellige ansigts faconer – og uanset dit ansigts opbygning vil din frisør kunne finde netop den frisure, som indrammer dit ansigt og understøtter dine træk på smukkeste vis.

Lad frisøren forestå hårfarvning, blegning, striber eller permanent krøller

Når det kommer til kemisk behandling af håret, er det under alle omstændigheder klogt at lade frisøren varetage denne. Det kan være forbundet med stor risiko selv at farve, blege eller på anden måde behandle sit hår med kemikalier.

De produkter, du kan købe i dit lokale supermarked eller hos materialisten, holder ikke altid hvad de lover. Det er vigtigt, at du lader din frisør bedømme hvad der er bedst for dit hår, for dette afhænger i høj grad af hårets tilstand og beskaffenhed. Med hjælp fra din frisør kan det lykkes at opnå lige præcis det resultat du går og drømmer om.

Hvis du ønsker at bestille tid hos din lokale damefrisør i Valby, kan det gøres på capaldi.dk

Flere Nyheder