Kvalitet for pengene hos gulvkanonen.dk

13 september 2017 Katrin Sørensen
Kvalitet for pengene hos gulvkanonen.dk

Når man flytter ind i en gammel lejlighed eller i et gammelt hus, har man ofte store planer om at male og reparere hist og her. Er der trægulve har man måske også en ide om, at de på et eller andet tidspunkt skal slibes, så de bliver pæne og fine i farven igen. Her er det en god ide, at planlægge rækkefølgen før man går igang. Det er nemlig rigtig smart, at slibe sine gulve før man maler, da det støver en smule at få slebet gulve – og det ville jo være ærgerligt at smudse de nymalede vægge til med støv og gammel lak fra gulvene. Har man allerede malet skal man ikke gå i panik – bare man lader malingen tørre, kan væggene nemlig sagtens støves af efter slibning. 

Når man skal slibe gulve kan man selvfølgelig godt vælge, at gøre det selv. Det er dog de færreste privatpersoner, der har forstand på at slibe gulve, og det er endnu færre, der har adgang til de nødvendige maskiner. Derfor er det en god ide, at hyre en professionel gulvsliber, så man både sparer besværet og sikrer sig, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Hos Gulvkanonen.dk får man virkelig meget kvalitet for pengene. Her har de mange års erfaring på området og er du i tvivl er de gode til at hjælpe dig frem til den rigtige beslutning – måske er du i tvivl om valg af efterbehandling, om du skal slibe eller høvle gulvene eller om hvorvidt det overhovedet er nødvendigt at behandle dem. Ikke to gulve er ens, så rådfør dig med en af de kyndige håndværkere hos gulvkanonen, og få svar på alle dine spørgsmål. 

På hjemmesiden Gulvkanonen.dk finder du priseksempler, billeder af allerede udført arbejde samt svar på ofte stillede sprøgsmål. Her finder du ligeledes telefonnummer og email. 

Flere Nyheder