Kaffedor.dk

20 januar 2017 Esther Prætorius

Hjemmesiden Kaffedor.dk (http://kaffedor.dk/) er for dig, der elsker kaffe og går op i kaffens kvalitet. Der er både tips til private og til professionelle baristaer. Du får guides til valg af kaffebønner og vejledning, når det kommer til gadgets, der kan bruges ved kaffebrygning.

Sitet beskriver forskellige kaffesorter i uddybende artikler, hvor du bl.a. kan læse om kaffesortens oprindelse, smag, prisklasse m.m. Du kan også læse om, hvordan den bestemte kaffesort produceres, og hvordan du som forbruger bedst behandler den. På den måde kan du få inspiration til at prøve helt nye kaffesorter, som du måske ikke har kendt til før.

På Kaffedor.dk kan du også læse om, hvorfor det kan betale sig at vælge koffeinfri kaffe. Hvis du ikke kan tåle for meget koffein, men egentlig er ked af at gå glip af den gode kaffesmag, kan koffeinfri kaffe være et godt alternativ. Det er nemlig en myte, at koffeinfri kaffe smager dårligere end almindelig kaffe. På Kaffedor.dk kan du læse om, hvilke andre myter, der er om koffeinfri kaffe. Du får mulighed for at sætte dig bedre ind i forskellene, så du er klar over, hvad du vælger fra og til, hvis du vælger at drikke koffeinfri kaffe.

Sitet giver dig også en simpel guide til de forskellige slags kaffe, du finder på caféer. Hvad er f.eks. en cortado og en americano? Og hvordan kender man forskel på en caffe latte og en café au lait? Hvis du er i tvivl om, hvilken kaffe der er hvilken, kan du hurtigt få overblik på Kaffedor.dk. På den måde kan du også lettere finde ud af, hvilken slags kaffe, du foretrækker, når du går på café.

På Kaffedor.dk får du også gode ideer til rejser, som handler om kaffe. Du kan læse om verdens dyreste kaffe, få inspiration til en kafferejse til Kusadasi og tips til at smage god kaffe i Schladming.

For kaffeelskere kan det være en spændende oplevelse at rejse efter den gode kaffe og smage på forskellige landes typer af kaffe. Det kan være en sjov oplevelse at smage den lokale kaffe, når man er ude at rejse.

Sitet fortæller også om, hvordan baristaer brygger deres kaffe. Der er en række faktorer, som skal være opfyldt, hvis man vil brygge den perfekte kaffe. Hvis du selv er kaffeelsker, får du derfor tips til, hvordan du brygger den bedste kop kaffe. Det behøver ikke at være så svært at brygge kaffe, der er lige så god som caféernes.

Flere Nyheder