Hyr en dygtig advokat til boligkøb eller privatrådgivning til faste lave priser

21 september 2016 admin

Er du en privatperson, som har brug for kompetent advokatrådgivning i forbindelse med boligkøb/salg, skødeskrivning eller oprettelse af ægtepagt, særeje eller testamente? Så kan du med fordel vælge Hviid Advokater, som har højt specialiserede advokater med mange års erfaring ansat til at hjælpe dig. Hos Hviid Advokater er der faste, lave priser på de forskellige ydelser, hvilket fremgår af hjemmesiden. Hviid Advokater er et landsdækkende firma, som har eksisteret siden 2007, så uanset om du leder efter en advokat i Kolding, Esbjerg, Odense, Aalborg, Roskilde eller København, så finder du en lokalafdeling, du kan henvende dig til. Hos Hviid Advokater er kundens behov i centrum, og der udvises stor fleksibilitet, hvilket betyder, at al kommunikation foregår over telefonen eller per e-mail, og som kunde skal du ikke møde op på advokatens kontor til et bestemt tidspunkt, men kan svare på e-mails eller holde telefonmøde, når det passer dig. Har du brug for at afstemme forventningerne og høre mere om, hvad Hviid Advokater kan tilbyde dig, kan du få en gratis, uforpligtende samtale over telefonen. Det kræver blot, at du udfylder kontaktformularen på hjemmesiden, og så får du hurtigt svar.

Du kan spare penge ved at hyre dygtig boligadvokat

Når du køber en bolig, er det formodentlig den dyreste investering, du kommer til at foretage. Derfor er det ekstra vigtigt at se sig godt for, og du kan spare dig selv for grimme overraskelser og dyre ekstraregninger ved at hyre en dygtig boligadvokat. Hos Hviid Advokater finder du boligadvokater med mere end 27 års erfaring, der har gennemført 12.000 bolighandler, og dermed får du al den kompetente, juridiske rådgivning, du overhovedet kan ønske dig. Den faste lave pris på en pakke, som indeholder advokatrådgivning, skødeskrivning, tinglysning og refusionsopgørelse er 6.900 kr., hvis der er tale om køb/salg af lejlighed, andel eller hus. Du finder den samlede prisoversigt på hjemmesiden.

Få oprettet ægtepagt, særeje eller børnetestamente til favorable priser

Du kan have gode grunde til at oprette en ægtepagt eller særeje, og her har du brug for en advokat til at hjælpe dig med dokumenterne. På hjemmesiden kan du se de forskellige priser på ydelser. Hvis du f.eks. skal have udarbejdet en ægtepagt, koster det 4.000 kr., og en udarbejdelse af testamente koster 4.500 kr. Du kan spare 1.500 kroner ved at få udarbejdet ægtepagt og testamente samtidig, for så koster det kun 7.000 kr. Vil du gerne have oprettet et børnetestamente, så du får indflydelse på, hvem der skal have forældremyndigheden over dit mindreårige barn i tilfælde af, at du dør, så koster det 3.500 kr. Med Hviid Advokater kan du føle dig tryg ved at få juridisk rådgivning på et højt fagligt niveau – tilmed til favorable priser.

Flere Nyheder