Hvorfor skal jeg optage et bil lån?

27 June 2019 Astrid Pedersen

editorial

Det er ikke unormalt at skulle ud og låne penge for at kunne finansiere køb af ny bil. Det er tvært imod de allerfærreste almindelige danskere, som har råd til at betale en ny bil kontant. Priserne på nye biler er især i Danmark meget høje, hvilket skyldes de skatter og afgifter, som staten pålægger bilerne.

Det er nærmest urealistisk at forestille sig, at den gennemsnitlige lønmodtager skulle kunne lægge den slags penge på bordet. Og derfor findes de fordelagtige bil lån, som sætter bilkøbere i stand til at betale for at få en lækker, ny bil.

Når du optager et bil lån, giver du nemlig låne udbyderen pant i den nye bil. Bilen er, med andre ord, bankens eller penge instituttets sikkerhed i lånet. Dette betyder, at du kan optage et bil lån på mere fordelagtige vilkår, når det handler om eksempelvis renter, end du kan med et almindeligt forbrugs lån i en tilsvarende størrelse. Du vil også kunne låne langt større beløb, når du optager et bil lån. Og finder du den rette type lån, kan du oven i købet slippe for selv at skulle lægge en udbetaling på bilen.

Find bil lån uden krav om udbetaling hos Ikano Bank

Når du skal finde det lån, som passer bedst til dig og til din families økonomiske situation, bør du gøre dit forarbejde grundigt. Ønsker du et hurtigt lån hos en långiver, som ikke stiller krav om at du kan lægge en udbetaling, kan du med fordel tjekke Ikano Bank ud.

Hos Ikano Bank kan du ansøge om et bil lån online. Du kan ved hjælp af den smarte og intuitive låneberegner selv fastsætte størrelsen på dit lån samt løbetiden og mængden af afdrag, og dermed få et overblik over, hvad lånet kommer til at koste dig. Dernæst kan du ansøge via online formularen på ikanobank.dk

More articles