Hvorfor skal jeg gå til tandlæge?

13 januar 2020 Astrid Pedersen
Hvorfor skal jeg gå til tandlæge?

Mange mennesker springer tandlæge besøget over, fordi de ikke mener, at det er nødvendigt. Så længe tandkødet ikke bløder, og tænderne ikke værker, er den hellige grav vel forvaret, synes den generelle holdning at være. Men intet kunne være mere forkert.

Der kan sagtens skjule sig ansatser til diverse dårligdomme – for eksempel karies eller parodontose – mellem tænderne eller under tandkødsranden, og således skjult for det blotte øje. Og når først tandkøbet begynder at bløde ved tandbørstning, eller tandpinen sætter ind for fuld skrue, er det som regel for sent at forebygge noget som helst. Så risikerer du at ende med en fyldning, et hul i din tandrække, eller ubehagelig og livsvarig inflammation i dine gummer.

Hvilke ydelser kan jeg få hos Tandlægehuset i Bramming?

Tandlægehuset i Bramming ved Ulf Kretzschmer tilbyder alle standard tandbehandlinger så som tandeftersyn og tandrensning, plastfyldninger, kroner og implantater samt blegning af tænder og udfærdigelse af snorkeskinne. Samtidig forestår Tandlægehuset i Bramming den kommunale børne og unge tandpleje. Fritvalgsordningen tillader børn og unge under 16 år at blive behandlet hos en privat praktiserende tandlæge mod en egenbetaling på 35%.

Tandlægehuset i Bramming er således et alternativ til skoletandplejen, som det står alle unge frit for at benytte. Unge på 16 – 17 år kan vælge at modtage tandpleje tilbud, som kommunen stiller vederlagsfrit til rådighed for denne aldersgruppe, hos en privat praktiserende tandlæge. Hvis dit barn ønsker en sådan behandling, er det vigtigt, at du husker at meddele kommunen, at I ønsker at benytte Tandlægehuset i Bramming.

Hvordan booker jeg en tid til tandlæge besøg hos Tandlægehuset i Bramming?

Hos Tandlægehuset i Bramming kan du booke tid til tandlæge besøg ved at ringe til klinikken og blive oprettet som klient. Du kan også kontakte Tandlægehuset i Bramming via den online formular, som du finder på klinikkens hjemmeside tanddoctor.dk

Flere Nyheder