Hvem skal forestå din gulvafslibning?

25 januar 2021 Camilla Skøtt

Ja, det er selvfølgelig lidt svært at svare på sådan lige på stående fod, hvis du ikke kender en gulvafsliber. Vil du gerne vide, hvordan du finder den rette, så kan du med fordel læs med i det følgende.

Det kan være lidt grænseoverskridende at indhente tilbud – uanset om det er på gulvafslibning eller noget helt andet – fordi… ja, fordi du jo faktisk ikke ved, om du har tænkt dig at gøre brug af tilbuddet. Måske er det langt dyrere, end du havde forestillet dig, måske er kvaliteten ikke, som du ønsker, eller også er der noget andet, der står i vejen for, at du kan tanke ja til tilbuddet.

Men når alt kommer til alt, så lever de fleste håndværkere altså af at lave tilbud og ikke mindst få et ja i ny og næ. De fleste er også vant til, at nogle kunder takker nej, og hvis du bare er høflig og husker at give en tilbagemelding – om den så er positiv eller negativ – så vil de fleste gerne give dig et tilbud.

Du skal bruge et par stykker

Når du indhenter tilbud, er det fristende kun at spørge én håndværker, så du ikke spilder andres tid mere end højest nødvendigt, men i virkeligheden har du brug for mindst to tilbud og gerne tre. Det har du, fordi du ellers ikke har noget at sammenligne med, og derfor kan du ikke vide dig sikker på, om prisen er fair.

Vores anbefaling er altid, at du henter tilbud hos en lokal håndværker og hos en landsdækkende – der kan nemlig være forskel på priserne alt efter, hvor i landet du bor, og hvem du får fat i.

Når du tjekker tilbuddene, så vær opmærksom på, at det ikke er prisen i sig selv, der er afgørende for, om tilbuddet er godt. Det er også et spørgsmål om service, leveringstid og kvalitet.

Flere Nyheder