Hvad taler for at vælge en pulverlakering?

19 April 2021 Silje Hansen

editorial

Hvis du står til at skulle investere i pulverlakering af forskellige stålelementer, så vil du sikkert gerne, at dine penge er godt givet ud. Du er derfor også havnet det helt rette sted, hvis du gerne vil guides på vej ift. fordelene ved netop denne metode.

Hvad taler for at vælge en pulverlakering? 

Overflader bliver endnu mere modstandsdygtige for vind og vejr

Når vi snakker omkring pulverlakering, hvad end det er af stålelementer eller elementer i aluminium, så bliver overfladen ekstra modstandsdygtig bagefter. Det vil sige, at risikoen for f.eks. rustdannelse vil være væsentligt mindre med denne type overfladebehandling. Det er særligt denne del, som er med til at gøre en pulverlakering til en god investering, da resultatet holder i ekstra lang tid. 

Vælg mellem et hav af forskellige farver

Udover at en pulverlakering kan beskytte en overflade, så kan lakeringen også være dekorativ. Du kan nemlig vælge pulverlakering i et hav af forskellige farver, så overfladen også bliver endnu pænere end før at kigge på. 

Få pulverlakering der skaber forskellige strukturer

hvis du skulle have et særligt ønske til, at en ståloverflade skal have en given overfladestruktur, så er det også muligt med en pulverlakering. 

Hvordan får du lavet en pulverlakering? 

Når der skal laves en pulverlakering, så findes der firmaer, som har specialiseret sig i netop dette område. Du kan derfor også komme i de bedst mulige hænder, hvis du vælger at overlade arbejdet til et sådant firma. Hvis du står med ældre stålelementer, som er fyldt med rust og glødeskaller, så kan du stadig få lavet en pulverlakering. I disse tilfælde vil det formentlig anbefales, at der laves en sandblæsning, slyngrensning eller lignende før pulverlakeringen, så resultatet bliver så pænt som muligt og holder i endnu længere tid. 

Hvis du selv rækker ud til forskellige firmaer, kan du altid høre om de muligheder du har, og ikke mindst hvad de tager for den opgave, du skal have løst. 

More articles