Hvad er fordelen ved brugte biler?

26 July 2019 Astrid Pedersen

editorial

Den umiddelbart allerstørste fordel ved at købe en brugt bil frem for en ny, er prisen. En ny bil mister størstedelen af sin værdi inden for de første få år – og således kan du erhverve dig en brugt bil, som ikke har særligt mange hverken år eller kilometer på bagsmækken, for en brøkdel af dennes nypris. Du får, med andre ord en del mere bil for pengene, når du køber en brug bil af nyere dato, end hvis du vælger at købe den fra ny.

Er brugte biler ikke gamle og slidte?

Flere privat personer og virksomheder vælger at udskifte deres biler før disse fylder tre år – også selv om det betyder, at de kommer til at tabe økonomisk på det. Dette skyldes, at nogle mennesker og firmaer er 100% afhængige af at have et nyt og velfungerende køretøj, som er dækket af en garanti, for eksempel i forbindelse med pendling eller erhvervs kørsel.

Et firma, som har mange kørende sælgere og stiller firma bil til rådighed for disse, vil typisk sørge for, at disse biler er forholdsvis nye. Leasing og biludlejnings firmaer er for det meste interesserede i at stille de allernyeste modeller til rådighed for kunderne. Og derfor kan du være heldig at finde en brugt bil, som er velholdt og pæn, og som samtidig er forsynet med state of the art ekstra udstyr og moderne teknologiske features, som du rent faktisk kan betale uden at være nødt til at gældsætte dig.

Find de bedste brugte biler hos online forhandlere

Det kan selvfølgelig godt være et slidsomt stykke arbejde at skulle rundt til samtlige forhandlere i lokal området for at finde den helt rigtige bil. Derfor kan du med fordel prøve den online portal Biltorvet.dk. Her finder du hver dag nye, opdaterede annoncer for brugte biler hos forhandlere i hele landet. Se dem alle på https://www.biltorvet.dk/ 

More articles