Hans Jørgen Juhlers parterapi forebygger brud og forbedrer kvaliteten af parforholdet

21 februar 2017 Maria Andersen

Trænger dit parforhold til et serviceeftersyn, for fortsat at være kærligt og harmonisk? Så kan parterapeut, Hans Jørgen Juhler, hjælpe dig. Han har studeret psykologi, filosofi og dybdeterapi samt taget mange kurser for yderligere at forbedre sine kompetencer. Desuden har han en naturlig autoritet, indlevelse og en straight facon, som skaber stor tillid hos klienter. Så overvejer du og din partner at gøre brug af en parterapeut i København, kan Hans Jørgen Juhler virkelig anbefales. 

Udfordringer i parforholdet

I en moderne og travl hverdag møder parforholdet mange udfordringer i form af børn, job, økonomi, huslige pligter, relationer til svigerfamilier, intimitet osv. Alle disse aspekter af parforholdet rummer grundlæggende nogle meget dejlige kvaliteter og livsværdier, men nu og da kan parforholdet kuldsejle i de mange modsatrettede krav. I parforholdet konfronteres vi desuden med vores mest sårbare sider af personligheden samt evt. ar på sjælen. Det kan i bedste fald munde ud i en stor samhørighed og i værste fald give alvorlige bump på vejen i kærlighedsforholdet. Konfliktfelter er uundgåelige i parforholdet. Men de må ikke blive for store, dominerende eller vedvarende. I så fald er det på tide at gøre noget aktivt for at hindre en skadelig udvikling.

Hans Jørgen Juhler kender parforholdets faldgruber 

I sine 15 år som parterapeut har Hans Jørgen Juhler iagttaget og beskæftiget sig med typiske problemstillinger parforholdet. Heldigvis har han også erfaret, at med den rette indsigt og terapi, kan en parterapeut virkelig gøre underværker for et parforholds trivsel. Dette ønsker Hans Jørgen Juhler til stadighed at medvirke til. Udover den viden, som Hans Jørgen Juhler har tilegnet sig på studier og kurser, har han også udviklet sine egne teorier om destruktive samspilsmønstre og værktøjer til at modvirke og ændre dem. På Parterapi.info kan du se en video, hvor Hans Jørgen Juhler fortæller om sin parterapeutiske praksis. Den er virkelig værd at se, for den giver et godt indtryk af Hans Jørgen Juhler og hans tilgang til parterapi. På hjemmesiden kan du også finde hans cv og skriftlige beskrivelser af parforholds psykologiske mekanismer.

Praksis og priser

Du og din partner kan få terapisessioner af hhv. 75 min. for 1500,- kr. og 60 min. for 1200,- kr. Der er også mulighed for at få individuel terapi i 45 min. for 800,- kr. For at du har en chance for at fornemme, om terapien vil være noget for dig, tilbyder Hans Jørgen Juhler en gratis forsamtale på 30 min. Det opfordres du og din partner til at prøve.  

Flere Nyheder