Gør haven sommerklar med en flot pavillon

23 januar 2017 Emilie Jacobsen

En pavillon er et hyggeligt og romantisk sted at sidde og spise morgenmad eller drikke kaffe om eftermiddagen. Hvis din have er stor nok, er det helt sikkert værd at overveje, om du skal have en pavillon i den. Det kan være med til at gøre, at du bruger din have langt mere, end du ellers ville gøre. 

Det kan være en god ide, at du får købt en pavillon nu og får den sat op, inden du får brug for den til foråret og til sommeren. På den måde kan du sidde ude, lige så snart forårssolen tillader det. Hvis du leder efter et godt sted at købe en pavillon, kan du for eksempel gøre det hos hobbydrivhuse.dk. De har stor erfaring gennem mange år med at sælge drivhuse og pavilloner til både store og små haver. Det er derfor en god mulighed for dig for at finde det, der passer lige til dig. 

Hobbydrivhuse.dk har tre forskellige typer af pavilloner at vælge imellem. De kalder typerne Solid, Deluxe og Royal. Pavillonerne varierer i størrelsen fra 6,5, over 9,9 og til 13 kvadratmeter. De er altså noget for de fleste. 

Alle tre typer af pavilloner er lavet af glas, der går fra gulv til luft. Også taget og døren er lavet af glas. Du kan altså virkelig nyde både din smukke have og det gode vejr, når du sidder i pavillonen. På en kølig dag om foråret eller om efteråret er glasset med til at gøre pavillonen lidt varmere at sidde i, end det er udenfor. Det er derfor en god mulighed for at være noget mere ude. 

Solid pavillonen er en sekskantet pavillon, hvor der er god plads til at have et bord i midten. Royale er også en sekskantet pavillon. Den er dog lavet i en langt mere asiatisk stil. Hvis du en asiatisk inspirereret have, vil den derfor passe særligt godt ind. Deluxe er også en sekskantet pavillon. Den har et mere futuristisk udseende end de to andre og passer derfor god ind i mere moderne haver, hvor der for eksempel er brugt mange sten og metal. 

Der er altså pavilloner for enhver smag, og du har mulighed for at finde lige præcis det design og den størrelse, som du gerne vil have. Det er altså en god mulighed for dig. 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til hobbydrivhuse.dk.De er klar til at svare på dine spørgsmål. 

Flere Nyheder