Giv dig selv eller dine medarbejdere et boost med SQL kurser

27 February 2019
Giv dig selv eller dine medarbejdere et boost med SQL kurser

SQL – som er en forkortelse for Structured Query Language – er et programmerings sprog, som består at en samling af kommandoer og udsagn. Disse kommandoer og udsagn udgør basis for de queries – eller forespørgsler – som anvendes til at trække data ud af relationelle databaser.

Relationelle databaser er en form for database opbygning, som vi blandt andet finder i Microsofts database og server systemer Oracle database og Microsoft SQL Server. Med SQL kan du for eksempel lave udtræk fra flere forskellige databaser på én gang, og samkøre eller gruppere disse data ved hjælp af relativt simple SQL kommandoer.

SQL er ikke i sig selv et svært programmerings sprog; har du først lært den grundlæggende syntaks, og har du sans for logik, kan du nemt og hurtigt bygge dine egne mere eller mindre komplekse forespørgsler, som kan danne basis for en effektivisering af dine work flows, når du arbejder med databaser.

Find de bedste SQL kurser online hos 4D

Arbejder du eller dine medarbejdere med store datasæt fra databaser, kan det af og til vise sig relevant med en opfriskning eller udvidelse af dine eller jeres kundskaber. Hvis du ønsker at opgradere dine egne eller dine medarbejderes kompetencer inden for SQL, kan du med fordel tjekke kursus programmet hos 4D. 4D er en Københavnsk baseret kursus udbyder med mange års erfaring inden for IT relaterede kurser til det danske erhvervsliv.

Hos 4D finder du dybtgående SQL kurser med dygtige og kvalificerede undervisere. Du kan vælge imellem SQL Grundlæggende og SQL udvidet. Begge kurser udbydes på dansk såvel som på engelsk. Har du brug for en mere specifik undervisning i SQL med udgangspunkt i virksomhedens og medarbejdernes behov, er det muligt at tilrettelægge work shops i samarbejde mellem virksomheden og 4D.

Du kan læse mere om 4D’s kurser i SQL og andre IT relaterede emner på https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/sql 

More articles