Genskab dit sæbebehandlede trægulv med en effektiv gulvafslibning

01 September 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er dit sæbebehandlede trægulv, som før var så smukt og lysende hvid i overfladen, blevet gråligt, plettet, flosset og gulnet af solens skarpe stråler? Oplever du, at spildt te, kaffe eller rødvin ikke længere kan tørres direkte af gulvet, men i stedet suges ned i træværket, hvor det danner grimme pletter og skæmmende skjolder? Og har gulvet fået en irriterende tendens til at danne splinter, som sætter sig fast i dine fødder, når du går på bare tæer eller på strømpesokker i dit hjem?

Så er der noget, der tyder på, at den beskyttende hinde, som gulvet modtog ved sin oprindelige sæbebehandling, er slidt bort. Og når trægulvet når dette stadie af slitage, er der kun en måde, hvorpå du kan genskabe den ensartede og silkematte overflade, der kendetegner et sæbe behandlet trægulv, nemlig en gulvafslibning.

Hvordan foregår en gulvafslibning?

En gulvafslibning foregår derved, at sandpapir, monteret på en roterende slibe rondel, på nænsom vis fjerner de øverste 1 – 2 millimeter af træværkets overflade. Dette er i reglen fuldt tilstrækkeligt, når det blot handler om at komme de overfladiske skønhedspletter så som misfarvninger fra solfalming og nedtrådt skidt til livs.

En gulvafslibning fjerner også pletter fra spildte væsker, og udligner småskrammer og ridser. Og de grimme splinter ryger også med i købet, så du slipper for at rive dine fødder til blods, og dine strømper og sokker til trevler, når du går rundt i din bolig.

Professionel gulvafslibning og efterbehandling – find et tilbud online

Efter selve gulvafslibningen er træværket parat til at modtage en plejende og beskyttende efterbehandling – for eksempel med sæbe, hvis du foretrækker dette. Du kan også vælge en mindre plejekrævende behandlingsform så som klar lak. Din gulvmand kan rådgive og vejlede dig om efterbehandling og pleje af dit trægulv – få et godt tilbud på gulvafslibning i Frederiksberg hos jigulvservice.dk

More articles