Foretag det rette valg når du køber parfume

28 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Du bør aldrig lade dit valg af ny parfume være op til tilfældighederne. Den forkerte parfume, som ikke fungerer optimalt med din krops naturlige kemi, kan give dig en helt forkert duft.

Du har sikkert prøvet at være i selskab med en person som er iført en parfume der slet ikke passer til ham eller hende. Man kan mærke det med det samme når det er tilfældet. Og så kan man gå hen og få et forvrænget indtryk af personen.

Derfor bør du gøre dig umage når du vælger parfume. Det kan ikke nytte noget bare at vælge den samme parfume som din veninde. Det at parfumen dufter godt på hende er ikke ensbetydende med at den vil gøre noget som helst godt for dig.

image

Din venindens krops kemi vil nemlig højst sandsynligt adskille sig fra din. Det betyder at en parfume vil udvikle sig forskellige på jer begge hver især. Og det kan sagtens ske at parfumen slet ikke dufter godt på dig.

Prøv din nye parfume på huden inden køb

Når du står for at skulle vælge din nye parfume er det derfor vigtigt at du gør dig umage. Du bør prøve den ønskede parfume på huden – gerne på håndledet eller lige under øret. Parfumen skal have lov at sidde i nogle timer førend den har udviklet sit endelige udtryk.

Du kan først udvælge fire eller fem parfumer som du i udgangspunktet godt kan lide, og prøve dem efter tur. Du bør ikke prøve mere end én parfume om dagen. På den måde får du det mest realistiske indtryk af den nye parfume. Og når du har fundet den parfume du ønsker dig kan du med stor fordel købe den billigt online, for eksempel i Sephoras webshop.

Klik ind på sephora.dk og bestil din nye parfume i shoppen.

More articles