Fordelen ved et online lån

Fordelen ved et online lån

Der er flere fordele ved at tage et online lån men de 2 mest oplagte er at det er langt hurtigere og nemmere end hvis der søges i en almindelig bank. En traditionel bank vil typisk bede om sikkerhed og de vil ofte være 2-3 uger om at gennemgå din ansøgning. Det kan være lang tid at vente hvis man her brug for pengene her og nu eller hvis man ikke har mulighed for at stille sikkerhed. 

Mange online lån er ofte små lån, med kort tilbagebetalingstid. De går mange gange under navnet kviklån eller mikrolån. Lån penge hos ikano bank, vil typisk være et kvik eller mikrolån.

Hvad kræver det at tage et online lån?

En af de ting der kendetegner et online lån er at ud over at banken sjældent beder om sikkerhed er at låneprocessen er hurtig og nem. Der er få krav. Du har brug for et NemID for at kunne søge og underskrive en låneansøgning. Derudover skal du være mindst 18 år. Nogle banker kræver at du er ældre, men det er ikke alle. Du skal have en aktiv emailadresse. Den skal bruges til at modtage lånetilbudet. Sidst men ikke mindst, skal du have en dansk folkeregisteradresse.

Da det ikke tager mere end et par minutter at søge så søg gerne flere lån på en gang og find det der giver dig de bedste betingelser. 

Tjek din økonomi

Inden du låner er det en god ide at gå igennem din økonomi og se om du reelt har råd til at låne. Det kan ende med at være dyrt at misvedligeholde et lån og du kan risikere at ende i RKI. Det er forskellen på dine indtægter og udgifter du skal finde. Forskellen er det du kan betale af på et online lån om måneden. Husk at sikre dig at der er plads i budgettet til lidt sjovt en gang i mellem.