Foliedekoration gør det hele mere spændende at se på

20 January 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man skal lave lidt mere permanente dekorationer, så er foliedekoration at foretrække for mange.

Du kender dem måske fra glasfacader i kontorbygninger, hvor man har mange glas”bure”, som folk arbejdet i, og hvor der også er mødelokaler.

Her kan man blandt andet bruge den her type dekoration til at skærme af, så man ikke glor for meget ind i lokalet, hvis der er et vigtigt møde, men man dækker ikke det hele til. På den måde kan der stadig komme lys ind.

Desuden minimerer man, at mødedeltagerne bliver distraheret af, hvad der foregår ude på gangene.

Det er lidt ligesom at have tonede ruder i en bil, men her kan man gøre det i forskellige farver og mønstrer, og det kan være i forlængelse af, hvordan man brander sig i firmaet, så der er en sammenhæng i udtrykket.

Man kan lave meget med foliedekorationer

Det er lidt ligesom at sammenligne med, når man har en skiltemaler, der maler et navn på en dør, men det her er mindre permanent, men det holder sig trods alt godt på plads.

Man kan netop også skrive navne med foliedekoration, man kan henvise til, hvilket retning man skal gå i, man kan vise, hvad man arbejder med i dette område.

Der er virkelig ingen begrænsninger for, hvad du ikke kan lave med foliedekoration, så længe du har fået lov til at bruge det, og du har nok af det og i de farver, som du vil bruge det til.

Det behøver da heller ikke være til et praktisk formål, for du kan jo også bruge det til at pynte op med derhjemme eller dekorere lidt på væggene eller andet, så der ser lidt mere interessant ud.

Man kan selv sætte det op, eller man kan få andre til at gøre, der har mere forstand på det, så det kommer til at se virkelig flot ud.

More articles