Find en god lejebolig i Jammerbugten

05 April 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Hvis du går og leder efter en bolig er der mange fordele ved at kigge på boliger der ikke ligger i centrum eller i en af de større byer. Det er ikke alene nemmere at finde en bolig, du vil med stor sandsynlighed også finde en der er større, mere moderne og billigere end hvad du kan finde i storbyen. Dertil er det også værd at huske at mange af kommunerne i provinsen arbejder på at tiltrække nye borgere og derfor har et stort serviceudbud som ikke ses i storbyen. Du kan f.eks. se nærmere på en lejebolig i Jammerbugt. Der kan være flere tusinde kr. at spare på din husleje ved at vælge at flytte til provinsen. Penge der kan bruges på noget andet og langt sjovere end husleje.

De mange fordele provinsen tilbyder

Hvis man står og skal finde en ny lejebolig og der ikke er tungtvejende årsager til at blive i storbyerne, kan man med fordel vende blikket i mod provinsen. Kommunerne arbejder benhårdt på at tiltrække nye borgere og har ofte lang bedre service til deres borgere, end den man ellers ser i storbyerne. Normeringerne er lavere i de kommunale pasningstilbud. Færre elever i skolerne, mange spændende aktivitetstilbud til både voksne og børn. Ofte er der en storslået natur lige udenfor vinduet og der er indgået aftaler med virksomheder i området.

Virksomhedssamarbejde

En af årsagerne til at mange tøver med at hive teltpælene op, er om det er muligt at finde et arbejde til begge. Det ved kommunerne og derfor er der ofte lavet aftaler med de lokale virksomheder. Det kan yderlig den fordel at det får virksomheder til at flytte til området, da de kan være sikker på at kunne få kvalificeret arbejdskraft, som ellers har fået dem til at tøve med at flytte til billigere områder. Det er et samarbejde der for alle parter er en fordel.

More articles