Find dit minilån på din online låneportal

Find dit minilån på din online låneportal

Har du brug for et mindre penge beløb lige her og nu? Så kan det være, at et minilån er noget for dig.

Hvad er et minilån?

Et minilån er en form for forbrugs lån, som har et forholdsvis lille låne beløb. minilån optages ofte i form af sms lån og mobil lån, og stiller færre krav til låntager end andre lån typer. Du skal for eksempel ikke stille sikkerhed, når du ønsker at optage et minilån. Og da et minilån typisk er på højst 20.000 kroner, vil der som regel heller ikke efterspørges dokumentation for din kredit værdighed.

Find de bedste udbydere af minilån på hurtigudbetaling.dk

Når du går på jagt efter minilån i den jungle, som udgør det danske låne marked, bør du træde varsomt. Du bør altid vælge et lån via en låneudbyder, som er godkendt af Finanstilsynet, og derfor skal leve op til meget strenge krav og standarder.

De banker og penge institutter, som af Finanstilsynet godkendt til at udbyde disse lån typer, er forpligtet til at holde informations niveauet over for låntageren særdeles højt. Dette betyder, at du fra begyndelsen kan se præcis hvad dit lån kommer til at koste dig. Du får ingen grimme overraskelser i form af uventede gebyrer og renter på himmelflugt i lånets løbetid, som kan gøre lånet dyrt for dig.

Hvis og såfremt du betaler dine månedlige afdrag, og dermed opretholder din del af aftalen, vil dit lån ikke komme til at koste dig mere end hvad du fra starten har sagt ja til. Og med de smarte låneberegnere på låneudbydernes hjemmeside vil du helt fra før du indsender din ansøgning kunne overskue samtlige omkostninger ved dit lån.

Du kan se og sammenligne de mange forskellige former for minilån, her under sms lån og mobil lån, på hurtigudbetaling.dk/minilaan/