Find din nye tandlæge i Gladsaxe

22 June 2021 Astrid Pedersen

Er du en af de mange danskere, som i alt for lang tid har sprunget tandlægebesøget over? Så bør du finde dig en fast tandlæge så hurtigt som muligt. Og bor du i Søborg eller Gladsaxe, kan du med fordel vælge TandlægeTeamet.

Hvem er TandlægeTeamet?

TandlægeTeamet er din tandklinik i Gladsaxe. Hos TandlægeTeamet kan du altid regne med en professionel tandbehandling uanset dine tænders tilstand og beskaffenhed.

TandlægeTeamet står klar til at hjælpe dig med alt hvad der vedrører såvel tandpleje og forebyggende arbejde som akut tandlæge hjælp og diverse reparationer af tænderne. Du kan for eksempel altid booke tid til et rutinemæssigt kontrol besøg indeholdende tand eftersyn og rensning af tænder og tandkød.

Et sådant besøg en gang hvert halve eller hele år er vigtigt i forbindelse med forebyggelse af diverse sygdomme og lidelser i tænderne. Det er nemlig i forbindelse med et kontrol besøg at din tandlæge har mulighed for at afsløre eventuelle tilløb til dårligdomme som for eksempel karies eller parodontose. Og så vil en forebyggende behandlings plan kunne blive sat i værk.

Få hjælp til udbedring af tandskader hos TandlægeTeamet

Skulle skaden være sket kan TandlægeTeamet hjælpe med hurtig og effektiv udbedring af skader på dine tænder. Hvis der for eksempel skulle være opstået et hul i en tand som følge af syreskader som har givet anledning til karies vil TandlægeTeamet, såfremt skaden opdages i tide, kunne udbedre denne med en fyldning.

Hvis din tand er så beskadiget at det ikke vil være forsvarlig at lappe den sammen på denne måde kan du hos TandlægeTeamet få monteret en kunstig tandkrone. Og skulle tanden være ødelagt fra krone til rod vil TandlægeTeamet kunne hjælpe dig med tilvirkning og isættelse af et tandimplantat.

Du kan læse mere om TandlægeTeamet, og booke tid til dit første besøg i klinikken, på tandlaegeteam.dk.

More articles