Finansiering af ny bil? Ansøg om et bil lån online

01 July 2019 Astrid Pedersen

editorial

I Danmark er det forholdsvis dyr at anskaffe sig en ny bil. Statslige afgifter og skatter presser priserne højt i vejret, hvilket afskrækker mange mennesker fra at købe en ny bil. I stedet bliver de ved med at trille rundt i biler af ældre dato, fordi de ikke er klar over hvorledes de skulle finansiere købet af en ny bil. Og det er faktisk rigtig ærgerligt.

Ældre biler er nemlig ikke blot usikre og slidte at køre i. Den dårlige brændstof økonomi, som følger af en slidt motor og forældet mekanik, gør nemlig, at bilen forurener mere end den burde. Det er super dårligt for klimaet og for det lokale miljø, som lider under den høje partikel forurening. Og det er dyrt i længden at blive ved med at fodre på en gammel bil.

Få råd til ny bil med et bil lån – det betaler sig i længden

Hvis du der imod investerer i en ny bil, får du en nyere motor, som er designet til en mere optimal udnyttelse af det tilførte brændstof. Dette betyder, at du sparer en del udgifter til diesel og benzin. Du kan oven i købet vælge at købe en af de nye el- brint- eller hybrid biler, som ikke udleder særligt mange skadelige partikler. Og blandt de helt store fordele ved nye biler finder vi de færre værksteds besøg og deraf følgende mekaniker regninger!

Kan du ikke lægge det fulde beløb for en ny bil i rede kontanter, har du mulighed for at optage et bil lån. Med et bil lån får långiver pant i din bil, hvorfor et bil lån som regel har lavere renter end et forbrugs lån. Hos Ikano Bank kan du oven i købet ansøge om et bil lån uden krav om udbetaling – læs mere om de fordelagtige bil lån på ikanobank.dk

More articles