Fejr familiens store øjeblikke på hyggelig restaurant i Ringsted

28 August 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Når der sker noget særligt i familien, er det vigtigt, at I mødes for at fejre det. Det er med til at skabe sammenhold i familien, når I hver især har været med til hinandens barnedåbe, konfirmationer, bryllupper og runde fødselsdage. Det er noget af det, der er med til at skabe traditioner i en familie. 

For virkelig at gøre noget festlig ud af det er det en god ide, at I tager ud at spise. Selvom det er hyggeligt at samles derhjemme, kan det være svært at skabe den samme lidt mere højtidelige stemning, som når I tager på restaurant. 

Bor I på Midtsjælland, er en restaurant i Ringsted oplagt for jer. Det kan for eksempel være Ferdinands, der ligger i hjertet af Ringsted. Det er en bøfrestaurant, hvor de serverer lækre bøffer for hele familien. Dermed vil der være noget for både voksne og børn. I kan for eksempel få plankebøf, entrecote og rib eye. 

Er det en barnedåb eller en konfirmation, som I skal fejre, kan det være, at I skal tidligt i kirken og derefter er færdige ret tidlige. Det gør, at I måske ikke lige har lyst til en bøf kl. 11 om formiddagen. I stedet kan I vælge at tage en brunch på Ferdinands. Der har de lækker brunchbuffet hver søndag med alt, hvad I kan drømme om af klassiske brunchretter. Noget rigtig rart ved det er, at der er gratis kaffe og te til, så I ikke ender med at bruge en masse ekstra penge på det. 

Vil I have en lidt anden form for buffet, kan I vælge en smørrebrødsbuffet. Den finder sted på udvalgte dage, og der har I mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige former for smørrebrød. Det er med til at gøre, at der vil være nogle typer, som alle kan spise. 

More articles