Få styr på dine skønne krøller med produkter fra Label.m!

21 September 2019 admin

editorial

Har du krøller? Så er der sikkert mange, der er misundelige til fingerspidserne; men det er ikke altid en leg at få dine krøller til at se spændstige, sunde og skinnende ud. Med de rigtige produkter bliver du hjulpet godt på vej – og her er serien fra det topprofessionelle og anerkendte mærke “Label.m” et virkelig godt bud!

Prøv eksempelvis “Label.m Curl Define Curl Cream”, der hjælper dig med at genvinde styringen over dit hår. Label.m gør brug af det helt eksklusive og ekstremt virksomme “Coil-E Complex” og en vidunderlig trio af jojoba, ekstrakt fra solsikke samt bran. I samspil gør dette mix dine krøller ekstra smidige og stærke. Ydermere er det virksomme “Enviroshield Complex” at finde – dette skjold yder effektiv beskyttelse under stylingprocesser, eksempelvis brug af glattejern, ligesom det blokerer skadeeffekterne af UV-stråler. Hvert enkelt strå styrkes fra rod til spids, og det giver selvsagt et smukkere hår.

“Label.m Curl Define Curl Cream” passer især godt til ekstra kraftigt hår. Produktet er helt frit for skadelige sulfater og natrumchlorid, og det er desuden vegansk.

Brugen af produktet er ganske simpel – du fordeler en lille mængde i håndklædetørt hår, hvorefter du kan tørre det med hårtørrer eller blot lade det lufttørrer.

Et andet produkt, der er fremhævelsesværdigt fra Label.m, er deres “Curl Define Foram”. Dette er en luksuriøs og lækker hårskum, der har flere brugsmuligheder. Ved anvendelse bliver dit hår gennemfugtet, hvilket bør understreges, da krøllet hår ofte har tendens til at blive ekstra tørt. Skummet hjælper dig med at holde styr på dine krøller, og det gør dem “bouncy” og tilfører fylde, ligesom du slipper af med “frizz”.

“Curl Define Foam” beskytter desuden dit hår mod varmebehandling, eksempelvis ved brug af hårtørrer.

Du kan bruge håret flere gange i løbet af dagen, hvis du ønsker at friske op.

Køb dine produkter fra label m hos smukkere.dk – men pas på, du bliver med garanti afhængig!

More articles