Få spa-oplevelser og selvforkælelse i eget hjem – uden skyggen af komplikationer!

30 September 2019 Sara Mortensen

editorial

At bade og renses har gennem årtusinder verden over været ritualiseret og omgærdet af noget dybere og meningsbærende. I Asien, nærmere bestemt Japan, sværges der til varme bade – kaldet “onsen”, i Tyrkiet finder man “hamam”, finnernes ritualiserede renselsesritual foregår i svedhytter, hvor stive led og ømme muskler rises og gennemvarmes – og sådan fortsætter det.

Her i Norden er det populært at tage på spa-ophold og selvforkæle med wellness, og denne følelse af absolut velvære ønsker mange at kunne opnå hjemme i privaten – især idag, hvor mange mennesker beretter om et øget arbejdspres og en generel tilstand af stress. Og det er faktisk langt fra umuligt – det kan endda lade sig gøre ganske nemt, hvis du henvender dig til de rette fagfolk.

Det er nemlig i lang de fleste tilfælde nødvendigt at sparre med professionelle, hvis du går med tanker om at renovere dig badeværelse, da der findes en række lovkrav, der skal leves op til. I særlig grad gælder det vandtætheden i de givne installerede konstruktioner, mens det også er påkrævet, at rummet er tilpas ventileret. Du vil også blive glad for at træffe de rette valg hvad æstetik og kvalitet angår, så du ikke skal gennem en omfattende renovation af badeværelsesrummet allerede efter få år. Ofte er badeværelset hjemmets mest kostelige rum, hvorfor det er en god idé at langtidssikre det. Ved valg af de forkerte produkter kan der hurtigt opstå skader i større skala, da rummet jo er udsat for høj fugt dagligt.

Opsummeret er det altså af yderste vigtighed, at du teamer op med dygtige folk, der kan hjælpe, inspirere og vejlede.

Hos Øens Blikkenslager finder du lige præcis den slags service – i shoppen tilbydes et væld af badeværelseselementer, så du kan sætte dig helt eget personlige præg på rummet, og installation og montering er ikke din hovedpine – det sørger det dygtige hold af blikkenslagere og rørsmede for.

Så mangler du en blikkenslager i København? Så lad valget falde på Øens Blikkenslager og indhent et attraktivt tilbud allerede idag!

More articles