Få hjælp til rekruttering og ansættelse med et dansk rekrutteringsbureau

Få hjælp til rekruttering og ansættelse med et dansk rekrutteringsbureau

En virksomhed i vækst har behov for de helt rigtige medarbejdere. Det er så vigtigt, at især de nyoprettede stillinger bliver besat af dygtige og engagerede personer, som med deres viden, erfaring og ekspertise kan være med til at løfte virksomheden trygt igennem vækstfasen, og sørge for, at der kommer vind i sejlene, når der skal erobres markedsandele i fremtiden. Og disse dygtige medarbejdere får du ikke ind i din virksomhed med en forfejlet rekrutterings- og ansættelses strategi.

Hvordan lægger jeg en holdbar rekrutteringsstrategi?

Når du står for at skulle ansætte nye medarbejdere i din virksomhed, er det vigtigt, at du har 1005 styr på, hvad det er, der er behov for. Dine nye medarbejdere skal kunne indtræde i en stilling, hvor arbejdsopgaverne er fastlagt og tilrettelagt i forhold til virksomhedens øvrige medarbejdere og deres opgaver, så samarbejdet kan foregå gnidningsløst, og gå op i en højere enhed. Dette betyder, at du skal skabe klarhed over den nye stillings konkrete indhold, inden du søger efter medarbejdere. Ellers løber du en risiko for at komme til at ansætte de forkerte – og så kan du begynde forfra.

For at undgå denne situation, bør du gøre dit forarbejde grundigt – eventuelt i samarbejde med et professionelt rekrutteringsbureau, som kan hjælpe dig med at identificere virksomhedens behov, og udfærdige stillingsbeskrivelsen her ud fra. Når først stilingens arbejdsområder og opgaver er konkretiseret i et stillingsopslag, vil det være nemmere at appellere til – og tiltrække – de helt rigtige ansøgere, hvilket igen gør udvælgelsesprocessen mere strømlinet.

Lad dit rekrutteringsbureau varetage de praktiske opgaver i forbindelse med rekruttering

Når først ansøgningerne begynder at tikke ind i din mailbox, kan det virke som en uoverstigelig opgave at skulle læse samtlige ansøgninger og CV’er igennem for dernæst at sortere dem og sende afslag ud. Men også her kan dit rekrutteringsbureau hjælpe – læs mere på dedikation.dk