Få hjælp til at løse parkeringsproblemer hos et parkeringsfirma

13 June 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af gang på gang at finde biler, som ikke hører til ejendommen på dennes private parkeringspladser? Så læs med i det følgende.

Hvordan slipper jeg af med uvedkommende parkering?

Hvis du vil sikre, at de private parkeringspladser tilhørende din ejendom udelukkende benyttes af deres retmæssige indehavere, er det oplagt af spærre parkeringsanlægget af. Så kan du etablere adgangskontrol – for eksempel i form af bomme eller pullerter som kan aktiveres ved en gyldig parkeringstilladelse, en token, eller måske nummerpladegenkendelse. Dette er en effektiv måde, hvorpå du kan beskytte kunders, medarbejderes og beboeres rettigheder i forhold til parkering.

Få parkeringsservice med parkeringskontrol på dine private parkeringspladser

Desværre er det ikke alle, som har mulighed for at lade parkeringspladserne afspærre. Åbne private parkeringspladser er i farezonen for at blive benyttet af udefra kommende bilister, som intet har at gøre på ejendommen, men som ser deres snit til gratis parkering.

image

Hvis dine parkeringspladser lider under misbrug, og du ikke har mulighed for at spærre dem af og opsætte adgangsbegrænsning, kan du i stedet benytte dig af parkeringskontrol. Du kan altid få hjælp til en sådan løsning hos et parkeringsselskab. Et professionelt parkeringsfirma vil kunne tilbyde dig parkeringsservice indeholdende parkeringskontrol udført af dygtige parkeringsvagter.

Når du lader et parkeringsservice forestå kontrol af dine private parkeringspladser, kan du være helt sikker på, at opgaven bliver løst helt efter bogen. Parkeringsvagterne vil have hjemmel og beføjelse til udstedelse af bødeforlæg. Parkeringsfirmaet sørger for at inddrive de skyldige beløb. Og skiltning samt opsætning af eventuelle automater til udstedelse af parkeringstilladelser vil altid være med i tilbuddet.

Lad UnoPark hjælpe dig med parkeringsservice

Hos det danske parkeringsfirma UnoPark kan du få den hjælp, du behøver for at komme uvedkommende og hensynsløs parkering til livs med parkeringskontrol. Klik ind og læs mere på https://unopark.dk/unopark-parkeringsfirma/.

More articles